str. Varșovia, 2a, Chișinău

Bloc rezidențial nou pe str. Varșovia, 2a, Chișinău
Cere oferta

Descriere

Zidăria complexului locativ este efectuată din cărămidă roșie de calitate superioară de marcă Brikston și se bazează pe o carcasă monolită din beton armat. Fațada blocului este termoizolată cu polistiren extrudat și cu vată minerală. Blocul are șapte nivele și la scară este montat un ascensor modern și silențios.

Curtea Complexului este îngrădită și are organizate locuri terestre pentru parcare. Teritoriul are organizat un sistem de iluminare și supraveghere video și cu pază. La subsol sunt organizate debarale pentru depozitarea obiectelor locatarilor. Pentru locatari și copiii lor sunt organizate locuri de odihnă, zonă de barbeque și loc de joacă.

Casa locativă se află într-o zonă liniștită a Chișinăului. În apropierea casei se află magazine alimentare, Fish market, un centru cu materiale de construcții, saloane de mobilă, o secție bancară și un magazin de electrocasnice.

Cauți apartament?
Îți propunem oferte atractive în cele mai moderne blocuri din Chișinău, construite utilizând tehnologii de ultima generație și finisate în termen.