Cum cumpăr apartament
în credit?

Oferim 3 posibilități avantajoase de achitare, ca să te poți muta în propria locuință imediat.

Noi credem că fiecare om merită să locuiască într-un bloc modern, construit la standarele unui oraș european. Ne dorim ca fiecare familie să-și găsească casa la care visează, de aceea, chiar dacă nu ai suma integrală pentru a-ți cumpăra un apartament, noi îți oferim apartament într-un complex dat deja în exploatare, ceea ce îți oferă posibilitatea să contractezi un credit. Nu va fi nevoie să achiți și chiria din moment ce ai casa ta!

Pentru că ne dorim să ai casa proprie, am creat 3 oferte de creditare. Știm că îți dorești să ai siguranța faptului că achiți într-o singură parte, și nu în zece altele. Tot ce trebuie să faci este să selectezi varianta de achitare convenabilă ție, asigurându-te că întrunești toate condițiile pentru a semna contractul. Din partea noastră, ai transparență totală și apartamentul în variantă albă sau la cheie, cu încălzire autonomă, podea cu încălzire în bucătărie, baie și hol.

Alege oricare din
opțiunile disponibile

Imediat ce achiți prima rată, ai cheile de la apartament în mână. Pentru că meriți să ai casa ta!

cu întrunirea tuturor condițiilor specifice programului, prima rată – de la 8660 euro

prima rată – de la 10 000 euro

prima rată – de la 15 500 euro

Încă nu te-ai decis
cu achiziția?

Îți propunem oferte atractive în cele mai moderne blocuri din Chișinău, construite utilizând tehnologii de ultima generație și date în exploatare în termen.


    Calculator de creditare

    Alege opțiunea de achitare și află care va fi suma ratei lunare.

    Cauți apartament?
    Îți propunem oferte atractive în cele mai moderne blocuri din Chișinău, construite utilizând tehnologii de ultima generație și finisate în termen.