str. Milano, 1c, Chișinău

Bloc rezidențial nou pe str. Milano, 1c, Chișinău
Cere oferta

Descriere

Dăruiește un viitor sigur și confortabil familiei! Obține apartamentul visurilor tale într-un complex locativ de clasa premium.

Prin acest proiect dorim sa oferim un camin confortabil, unde locatarii vor avea parte de liniste si relaxare, dupa o zi petrecuta în zgomotul orasului. Pozitionat în imediata apropiere a Parcului Alunelul (30 m), casa va ofera posibilitatea, dumneavoastra si familiei dumneavoastrå, sa va relaxati si sa va recreati într-o zona plina de verdeata, oferindu-va linistea de care aveti nevoie.

Casa este amplasată într-un sector cu o infrastructură foarte bine dezvoltată la numai 10 min de centru oraşului. Blocul are planificat 9 nivele, loc de joacă pentru copii, ogradă îngrădită. Apartamentele se vor da în exploatare în varianta albă care include: termopane(profil REHAU 5 camere), cazan individual pentru fiecare apartament + calorifere, pereţii albi prelucraţi cu amestec uscat, pardoseala turnată), toate comunicaţiile conectate la apartament cu contoare (gaz, energie electrica, apeduct ). Blocul dispune de 2 lifturi .

Cauți apartament?
Îți propunem oferte atractive în cele mai moderne blocuri din Chișinău, construite utilizând tehnologii de ultima generație și finisate în termen.