Centrul de business RODARIS - pentru proiecte și idei de perspectivă

Alege un centru de afaceri modern, acolo unde toate proiectele și ideile echipei tale vor prinde contur.

Centrul de afaceri RODARIS, situat pe Calea Moșilor 28, este un proiect ambițios, ce pune la dispoziție spații de birou moderne, complet utilate cu sisteme inteligente de gestionare, pentru a garanta un mediu de lucru comod și motivant echipei tale. 

Amplasarea strategică bună, oferă acces facil spre centrul orașului și alte sectoare ale capitalei, iar birourile sunt potrivite pentru orice profil de afacere. 

Simplitatea și eficiența definesc designul centrului de business RODARIS. Acesta este organizat pe zone de lucru separate, dar și pe zone tip open space potrivite pentru networking. Gama cromatică îndrăzneață garantează diferențierea centrului în peisajul urban al zonei, iar sistemele bine puse la punct asigură condiții bune de lucru angajaților.

Centrul pune la dispoziție toate elementele caracteristice unui spațiu de lucru modern. Ascensorul cu capacitate de 630 kg și 5 staționări facilitează accesul și deplasarea nestingherită a angajaților, clienților și personalului, iar sistemul de control al accesului oferă un plus de siguranță și comoditate. 

 

Centrul de afaceri RODARIS are o suprafață totală de 2000 m2, fiind organizat pe 5 nivele cu suprafețe ce variază între 22m2, 34m2, 44m2, 58m2, 70m2, 100m2, 120m2 și 490mp.

 

Centrul de Business RODARIS este dotat cu sisteme de comunicare şi semnalizare inovative:

  • sistem legăturii interfonice
  • sistem de reţea computerizată
  • semnalizare antiincendiară
  • semnalizare de pază
  • sistem de control al accesului
  • sistem de supraveghere video
  • sistem de avertizare în caz de incendiu
  • sistem de control al gradului de concentrare al gazelor
    În fiecare birou, alături de prizele electrice, sunt instalate și prize pentru reţeaua de computere.

Sistem de supraveghere video

Nu trebuie să-ți faci griji atunci când vine vorba de securitatea angajaților și a bunurilor, pentru că centrul dispune de supravegherea panoramică a perimetrului exterior şi a teritoriului aferent clădirii, ce monitorizează constant intrarea şi ieşirea autovehiculelor pe teritoriu, intrarea şi ieşirea autovehiculelor din parcarea subterană şi din parcarea pentru oaspeţi. Toate intrările și ieșirile din clădire, dar și încăperile tehnice sunt supravegheate 24/24. 

Confortul angajaților, în orice sezon, este asigurat de sistemul de climatizare constituit după principiul VRV. Climatizarea are loc 24/24, parametrii confortabili ai microclimatului se menţin cu ajutorul ventilaţiei prin aspiraţie-refulare, dar pot fi setați și separat, pentru fiecare birou.
Cazangeria este dotată cu trei cazane Termona(Italia) pe gaz, cu o putere totală de 50 kW ce permit furnizarea căldurii pe toată perioada sezonului rece prin intermediul radiatoarelor. 

 

Cauți apartament?
Îți propunem oferte atractive în cele mai moderne blocuri din Chișinău, construite utilizând tehnologii de ultima generație și finisate în termen.